13 sep
BioSistemika postala eden od ambasadorjev slovenskega gospodarstva

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInNatisni

Tudi Nacionalni inštitut se pridružuje čestitkam podjetju BioSistemika, saj so postali ambasadorji slovenskega gospodarstva!


BioSistemika je bila izbrana za ambasadorja v nacionalni komunikacijski kampanji »I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART.« Njihove rešitve so bile prepoznane kot preboje in edinstvene ter dokazujejo ključne konkurenčne prednosti slovenskega gospodarstva: zeleno, ustvarjalno, pametno.

Nacionalni inštitut za biologijo je pred 11 leti podprl delovanje svojega prvega »spin out« podjetja BioSistemika, ki je eno od vodilnih visokotehnoloških podjetij na področju razvoja trajnostne programske opreme za laboratorije. Je interdisciplinarno podjetje in večino prihodkov ustvari na tujih trgih ter redno vključuje NIB v izvajanje razvojnih projektov.

Ambasadorji slovenskega gospodarstva so izjemna slovenska podjetja in organizacije, ki vsak na svojem področju ponujajo edinstvene izdelke in storitve z visoko dodano vrednostjo. Družina ambasadorjev je zelo pestra: v njej so mikro, mala, srednja in velika podjetja, zagonska in rastoča podjetja ter tista z dolgoletno tradicijo in pa izjemno uspešni skriti šampioni, po številu katerih se slovensko gospodarstvo uvršča v sam svetovni vrh. Vsi skupaj pa tvorijo odlično reprezentativno podobo slovenskega gospodarstva.

"Je potrditev, da delamo v pravi smeri," je na srečanju ambasadorjev, ki jih je sedaj že 41, dejala direktorica Biosistemike Roswita Golčer Hrastnik.


Več o nagradi in dogodku:
Čestitamo!