25 apr
NIB se bo predstavil na sejmu akademske knjige Liber.ac, od 15. do 17. maja 2012

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInNatisni
Sejem, se bo odvijal v prijetnem zelenju Foersterjevega vrta za Filozofsko fakulteto v Ljubljani (Proti Maksimarketu). Sejem je tudi letos zasnovan kot tridnevna javna prireditev s spremljevalnim programom. Na sejmu bodo predstavljali najnovejše izdaje slovenskih visokošolskih založb z vseh področij znanosti in umetnosti, dodali pa bodo še izdaje vodilnih slovenskih založb, ki sicer niso vključene v visokošolski sistem, imajo pa kvalitetne programe na področju znanstvenega založništva. Namen sejma je opozarjati na raznolikost in visoko kakovost slovenske znanstvene produkcije, najnovejše dosežke znanosti in interdisciplinarne razvojne usmeritve v visokem šolstvu. Obenem bodo poskušali akademsko knjigo približati širši zainteresirani javnosti, študentom, dijakom, ki se odločajo o izbiri študija, kakor tudi tistim, ki se v okviru vseživljenjskega izobraževanja odločajo za univerzitetno izobrazbo.


Povezava na spletno stran sejma: http://www.ff.uni-lj.si/fakulteta/ZalozbaInKnjigarna/ZalozbaInKnjigarna.html .

Seznam sodelujočih razstavljavcev na sejmu, kot tudi spremljevalni program, ki bo potekal na sejemskem prostoru, se prav tako nahajata na spletni http://www.ff.uni-lj.si/fakulteta/ZalozbaInKnjigarna/ZalozbaInKnjigarna.html .

Nacionalni inštitut za biologijo se bo s svojo zbirko knjig Vse živo ter s knjigami in filmi oz. DVD-ji, ki so izšli v naši založbi predstavil na sejmu akademske knjige Liber.ac, ki ga organizira Filozofska fakulteta v Ljubljani, od 15. do 17. maja 2012.

Prodaja knjig na naši stojnici bo potekala vsak dan sejma, od 10. do 20. ure.

NIB si bo sejemsko stojnico delili z Visoko šolo za varstvo okolja iz Velenja; na njej pa si boste lahko ogledali in kupili naslednje publikacije:



Vabljeni, da nas obiščete na naši sejemski stojnici!