09 apr
BIOSFERA - 2. konferenca študentov bioloških znanosti

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInNatisni


BIOSFERA


2. konferenca študentov bioloških znanosti

Rok za prijavo podaljšan do 15. 6. 2018!

Ste študentje ali mladi raziskovalci na področju biologije ali katere od sorodnih ved? Želite na 2. konferenci študentov bioloških znanosti predstaviti vaše raziskovalno delo, a vam do 15. 5. ni uspelo pripraviti povzetka? Ni še prepozno!
 
Obveščamo vas, da smo rok za prijave s prispevki podaljšali do 15. 6. 2018!

Do tega datuma se lahko na konferenco prijavite preko e-mail naslova biosfera.konferenca@gmail.com. Natančnejša navodila za prijavo najdete na spletni strani konference.
 
Konferenca bo potekala 20. in 21. 9. 2018 na Oddelku za biologijo Biotehniške fakultete. Spremljate nas lahko tudi preko FB dogodka!

Po dveh letih se ponovno vrača Biosfera!


Potekala bo  20. in 21. septembra 2018 na Oddelku za biologijo Biotehniške fakultete, Univerze v Ljubljani. Tudi letos konferenco organiziramo člani Društva študentov biologije (DŠB).
 
Dogodek je namenjen vsem, ki jih zanimajo biologija in sorodne vede ter bi radi izvedeli kaj smo novega odkrili in spoznali v zadnjih letih. Študentje dodiplomskih, podiplomskih in doktorskih naravoslovnih študijev lahko na dogodku predstavite svoje raziskovalno delo v obliki kratkega predavanja ali v obliki predstavitve plakata.
 
Prijava s prispevkom  je brezplačna in je možna do 15. 5. 2018. Tisti, ki bi se konference želeli udeležiti le kot poslušalci, se lahko prijavite do 10. 9. 2018, prijava pa je brezplačna do vključno 31. 7. 2018.
 
Več informacij o dogodku in prijavi lahko najdete na spletni strani www.biosfera.si, spremljate pa nas lahko tudi preko FB dogodka.
 
Vljudno vas vabimo k udeležbi na Biosferi 2018 in vas obenem prosimo, da obvestilo razširite po svojih kanalih obveščanja med tiste, ki bi jih konferenca utegnila zanimati.
 
S prijetnimi pozdravi,
 
organizacijski odbor Biosfere 2018.
 
Konferenco podpirajo: