29 nov
Delegacija iz Univerze Swansea v Veliki Britaniji obiskala Nacionalni inštitut za biologijo v sklopu HEU projekta CutCancer

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInNatisni

Med 14. in 16. novembrom 2023 je Nacionalni inštitut za biologijo (NIB) gostil delegacijo iz Univerze Swansea v Veliki Britaniji (peta univerza v Veliki Britaniji po prihodkih raziskav na raziskovalca) v okviru HEU Twinning projekta CutCancer.


Delegacijo so sestavljali Julie Williams, pomočnica direktorja za področje podpore raziskavam in vodja oddelka za razvoj raziskav, Bethan Jones, svetovalka na področju razvoja mednarodnih raziskav, ter Michael Burgum, raziskovalec.

Obisk Univerze Swansea je bil namenjen kreiranju tesnejših vezi med institucijama in izmenjavi informacij ter izkušenj na področju bioloških znanosti. V sklopu obiska so se gostje srečali s predstavniki vseh štirih oddelkov NIB, kjer so skozi predstavitve in poglobljene pogovore delili številne pomembne informacije povezane z raziskovalnim delom. 

Celoten dogodek je bil zaznan kot izjemno uspešen, saj so udeleženci obeh inštitucij prepoznali možnosti za prihodnje medsebojno sodelovanje. 

Uvodni sestanek:




Delovni sestanek



Ogled laboratorijev BTS-NIB: