23 apr
Vabljeni na 6. Mednarodno poletno šolo v Piranu na temo modernih pristopov v raziskavah in zdravljenju raka, od 24. do 28.aprila 2013

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInNatisni

Nacionalni institut za biologijo in Društvo za celično in tkivno inženirstvo Slovenije organizirata že 6. Mednarodno poletno šolo v Piranu, ki se bo odvijala od 24. do 28. aprila 2013, na Morski biološki postaji v Piranu.


Udeleženci mednarodne poletne šole 2010


V imenu organizacijskega odbora 6. Mednarodne poletne šole ISS, ki bo potekala na temo modernih pristopov v raziskavah in zdravljenju raka na MBP v Piranu, od 24. do 28. aprila 2013, vas vabimo k udeležbi na tem dogodku.

To je že šesta zaporedna Mednarodna poletna šola s področja uporabe biotehnologije v biomedicini. Vsaka od šol se je osredotočala na določeno področje biomedicine/biotehnologije predvsem na področje matičnih celic in regenerativne medicine, zadnji dve leti pa tudi na metodologijo v tovrstnih raziskavah. Letos bo pozornost usmerjena na raziskave raka od temeljnih raziskav do klinike. Šola je posledica dobrega sodelovanja med inštituti in univerzami, kliničnimi zavodi in biotehnološkimi podjetji, ki so povezana s tem področjem. Organizirana je kot tečaj na podiplomskem nivoju, namenjen študentom doktorskih programov različnih naravoslovnih ved. Letos pričakujemo tudi udeležbo specializantov medicine in farmacije. Predavatelji so vidni domači in tuji strokovnjaki s področja raziskav in zdravljenja raka.

Za prijavo in več informacij vas vabimo, da obiščete spletno stran Šole: www.iss-piran.com

Za vsa morebitna vprašanja in dodatna pojasnila smo dosegljivi na e-mail naslovu: urska.tajnsek@nib.si ali po telefonu +386 31 579 805.


Urška Tajnšek       
vodja organizacijskega odbora ISS2013

prof. dr. Tamara Lah Turnšek
vodja programskega odbora ISS2013