15 mar
Povpraševanje po interesu za zaposlitev

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInNatisni
Na Nacionalnem inštitutu za biologijo, Oddelku za biotehnologijo in sistemsko biologijo smo pripravili povpraševanje za dva sodelavca:


Mesto strokovnega sodelavca za določanje gensko spremenjenih organizmov.  
Pogoji: izobrazba 1 ali 2 bolonjske stopnje naravoslovne smeri (npr. biologija, mikrobiologija, biotehnologija, biokemija, farmacija). Zaželene so praktične izkušnje iz molekularne biologije (izolacija DNA, qPCR ipd), zlasti pa natančnost in smisel za tehnološko inovativnost.
Začetek dela: predvidoma čimprej.


Mesto mladega raziskovalca za področje določanja gensko spremenjenih organizmov in/ali molekularnih pristopov določanja mikroorganizmov.
Pogoji: izobrazba 2 bolonjske stopnje naravoslovne smeri (npr. biologija, mikrobiologija, biotehnologija, biokemija). Zaželene so praktične izkušnje iz molekularne biologije (izolacija DNA, qPCR ipd), samoiniciativnost in želja po raziskovalnem delu ter sodelovanje z organizacijami v tujini. Mentorica: izr.prof.dr.Jana Žel.
Začetek dela: predvidoma jeseni.


Ponudbe, ki naj vsebujejo življenjepis s poudarkom na vašo izobrazbo in izkušnje, ter oznako za katero od zgoraj navedenih možnosti se zanimate, prosim pošljite do 23.3.2016 po klasični pošti na naslov: 

Dr. Jana Žel
Nacionalni inštitut za biologijo
Večna pot 111
1000 Ljubljana