Nastanitev

Z novo stavbo, katere otvoritev je bila maja 2006, je Morska biološka postaja Piran pridobila tudi nove namestitvene kapacitete in izobraževalne, ki so namenjene vsem, ki kakorkoli sodelujejo ali se izobražujejo na Morski biološki postaji Piran.

 

Dormitorij obsega 13 sob oz. 24 postelj. Dve sobi sta enoposteljni, ostale pa dvoposteljne. Sobe imajo kopalnico in WC, so klimatizirane in opremljene z internetom. V dormitoriju sta tudi dva bivalno-kuhinjska dela in pralnica za vse, ki v dormitoriju ostajajo in bivajo dalj časa.

 

 

 

Del dormitorija predstavlja tudi apartma velik 44 m2. V njem je bivalno-kuhinjski del, predprostor, spalnica, kopalnica in terasa. Prav tako, kot sobe, je tudi apartma v celoti klimatiziran in opremljen z internetnim priključkom.

 

 

 

V sklopu novih prostorov Morske biološke postaje Piran se nahaja tudi velika, sodobna dvorana, namenjena raznim kongresom, seminarjem in predavanjem. Ima 95 sedežev in je popolno avdio vizualno opremljena. 

 

Za seminarje in predavanja z manjšim številom ljudi, pa je na voljo tudi manjša predavalnica za 40 oseb, katera je prav tako opremljena. 

 

 

Za praktično delo pri terenskih vajah je namenjena biološka vajalnica, opremljena z vsemi potrebnimi plinskimi priključki, akvariji, mikroskopi, dvema binokularnima lupama, namiznimi lučkami, steklovino (petrijevke, epruvete…) ter avdio vizualno opremo.

 

Za vse dodatne informacije in vprašanja glede nastanitvenih in izobraževalnih kapacitet, lahko pišete na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali pokličete na telefonsko številko +386 (0)5 9232 906.

 

 

CENIK NASTANITVENIH IN IZOBRAŽEVALNIH KAPACITET MBP

 

Cenik najema izobraževalnih kapacitet Morske biološke postaje Piran (na dan)

 

  Biološka učilnica Kongresna dvorana Predavalnica Pisarna Sejna soba
Najem - EUR 110,00 265,00 120,00 11,50 85,00

Vse cene vsebujejo DDV.

Cenik velja od 01.01.2009 dalje.