Nastanitev

Morska Biološka Postaja Piran (MBP), enota Nacionalnega Inštituta za Biologijo (NIB) ima na voljo namestitvene in izobraževalne kapacitete, namenjene predvsem izobraževalnim inštitucijam, ki kakorkoli sodelujejo ali se izobražujejo na MBP, ter vsem ki so željni oddiha na slovenski obali.

 

 

 

MBP razpolaga s trinajstimi sobami in dvema apartmajema v skupni kapaciteti tridesetih postelj. Vse sobe so dvoposteljne, imajo svojo kopalnico in stranišče, so klimatizirane, ter opremljene z internetom (Wi – Fi). V namestitvenem predelu sta dva kuhinjska – bivalna prostora in pralnica za vse, ki bivajo na MBP dalj časa.

 

  

 

V celoti opremljena apartmaja, velika okoli 44 m2, se nahajata na vrhu stavbe. Imata svojo kopalnico, kuhinjo, spalnico, dnevno sobo/jedilnico in teraso s pogledom na morje. Apartmaja sta klimatizirana in opremljena z internetom (Wi – Fi).

 

Apartma 1:

 

 

Apartma 2:

 

 

Poskrbljeno je tudi za rekreacijo s sobnim kolesom in namiznim tenisom, ter z interno teraso primerno za druženje.

 

 

 

Za vse dodatne informacije in vprašanja glede nastanitvenih in izobraževalnih kapacitet, lahko pišete na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. tTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali pokličete na telefonsko številko +386 (0)5 9232 906, + 386 (0)31 300 185.

 

Vljudno vabljeni, ekipa NIB - MBP