Vabilo na delavnico »Povezovanje prakse in raziskav, ter inovacij v kmetijstvu med ključnimi akterji«

Vabilo na delavnico »Povezovanje prakse in raziskav, ter inovacij v kmetijstvu med ključnimi akterji«

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koper, 24.10.2019 

Spoštovani,

 

Vljudno vas vabimo na delavnico za deležnike iz kmetijskega sektorja: kmetije, kmetijska podjetja, akterje s področja agro-podjetništva, predstavnike kmetijskih organizacij, raziskovalnih inštitucij ter drugih zainteresiranih z namenom izmenjave znanj in izkušenj s področja kmetijstva in sorodnih povezanih dejavnosti med raziskovalnimi inštitucijami in kmetijskim sektorjem.

 

»Povezovanje prakse in raziskav, ter inovacij v kmetijstvu med ključnimi akterji«

  
v sredo, 10. aprila 2019 od 9.00 do 12:30

 
v predavalnici Primorske gospodarske zbornice,

 
na naslovu Ferrarska 2 v Kopru (Poslovni objekt Ogrlica).

 

 

Delavnica je namenjena ustvarjanju primernega podpornega okolja za pospeševanje inovacij, predvsem tehnoloških in ne tehnoloških inovacij v sektorju kmetijstva, ki bodo usmerjene v komercializacijo, s poudarkom na eko-inovacijah. Namen aktivnosti je vzpostavitev trajnih projektnih skupin – inovativnih partnerstev, ki bodo sodelovale na področjih zaznanih problematik v kmetijstvu, ter se bodo pri sami implementaciji povezovale z raziskovalnimi institucijami, fakultetami, svetovalci ter končnimi uporabniki rešitev in novih znanj.

 

Na delavnici bodo predstavljeni rezultati raziskav in tekočih projektov, ki lahko pomagajo kmetijskemu sektorju pri izboljšavah v praksi. Prave rešitve lahko pričakujemo samo v sodelovanju med obema sferama: kmetijstvo in raziskovalno, zato bo predstavitvam sledila razprava, kjer bodo udeleženci izmenjali mnenja in načrte za prihodnost.

 

Vabimo vas, da se udeležite delavnice ter sodelujete pri osvetlitvi problematike in iskanju rešitev.

 

Kotizacije ni. Zaradi lažje organizacije dogodka, prosimo za potrditev Vaše udeležbe na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel. št. 041 376 561 do torka 9. 4. 2019.

 

Ekipa »FishAgroTech« CBC

 

Povezavi na vabilo in program delavnice.

 

 logo trailer

 

Projekt je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj »Program sodelovanja Interreg V-A Italija Slovenija 2014-2020«